Ons team

Wij doen ons vak met liefde en aandacht voor elk dier en baasje wat bij ons op bezoek komt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een huisdier is voor de mens. Heeft  u vragen, bel ons gerust.
070-511 45 46

De praktijk is in 1958 opgericht door G.B. de Voogd en is voorzien van moderne apparatuur voor adequate en snelle diagnostisering.

A.R. vd Putte-de Voogd

Dierenarts/eigenaar

Anne Renee is in 1995 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde Universiteit Utrecht. Eerst  bij verschillende gemengde dieren-artsenpraktijken expertise opgedaan en gewerkt..

Bart Verdoes 

Dierenarts

Bart is in 2002 afgestudeerd aan de faculteit diergenees-kunde Universiteit Utrecht en heeft bij twee verschillende gezelschapsdieren-praktijken gewerkt.

Bart Verdoes 

Dierenarts

Bart is in 2002 afgestudeerd aan de faculteit diergenees-kunde Universiteit Utrecht en heeft bij twee verschillende gezelschapsdieren-praktijken gewerkt.

Karin Smeele,

Paraveterinair

In 1991 begonnen bij D.A.P. de Voogd. Hiervoor anderhalf jaar een kappersopleiding gedaan en brengt het geleerde sindsdien in de praktijk bij het trimmen van honden en katten. Karin past regelmatig op honden bij haar thuis.
Heeft twee honden Alfa en Hummer, 2 katten Mac en Flurry en muizen.

Suzanne Bruinsma

Paraveterinair

Heeft in het jaar 2000 een half jaar in de praktijk stage gelopen en is vervolgens in de praktijk blijven werken.
Rontgenfoto's en anesthesie hebben haar specifieke interesse.
Ze heeft 1 kat: Snuf..

Jolanda Nijp 

Dierenartsassistente

Begonnen in 1988 met stage en vervolgens gebleven. Heeft 6 katten Po, Ubie, Ziggy, Bob, Jamaica en Fred, 2 kippen Bep en Sofie en Karel de haan. Jolanda zorgt regelmatig voor katten als het baasje van huis is. 

Monique,

Paraveterinair

Hier volgt nog de juiste naam en verhaaltje. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tri turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur